Ρώτα με ΤΩΡΑ Live chat

Για εμάς είσαι κάτι παραπάνω από πελάτης

Είμαστε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, με πρωταρχικό στόχο την παροχή καινοτόμων και αξιόπιστων υπηρεσιών στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Μέσα από την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία μας, αποτελούμε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της NOVA, του 1ου παρόχου Συνδρομητικής Τηλεόρασης, Τηλεφωνίας και Internet.

Στην εταιρεία απασχολούνται πάνω από 250 Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι, οι οποίοι με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, αναγάγουν το έργο της εταιρείας σε μια διαδραστική εμπειρία, καλύπτοντας απόλυτα τις μεταβαλλόμενες και διαρκώς αυξημένες ανάγκες των πελατών. Έτσι, οι προσωπικοί Σύμβουλοι, καθοδηγούν κάθε πελάτη εξατομικευμένα να επιλέξει την κατάλληλη λύση για την οικογένεια και την επιχείρησή του, ώστε να έχει πάντα το πρόγραμμα που χρειάζεται.

Με τεχνολογίες private cloud και υπερσύγχρονες υποδομές, έχει δημιουργηθεί ένα ασφαλές, ποιοτικό και αξιόπιστο περιβάλλον για τους συνεργάτες, διασφαλίζοντας έτσι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για όλους τους πελάτες.

Η Καινοτομία, το Ομαδικό Πνεύμα και η Αποτελεσματικότητα είναι μερικές από τις αξίες των ανθρώπων μας, έτσι ώστε όλοι μαζί, να δημιουργούμε το αύριο, σήμερα.

Φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε τη μέγιστη αγοραστική εμπειρία στον καταναλωτή με αξιοπιστία, συνέπεια και σταθερότητα, δημιουργώντας μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.